Pozvánka a přihlášky na Tatrování 2018

posted in: Novinky | 0

Vážení,
dovolujeme si Vás pozvat na osmý ročník Zbirožského hasičského tatrování
v sobotu 8. září 2018
do Expozice požární ochrany v areálu HZS ČR ve Zbirohu (okres Rokycany, Plzeňský kraj).
Hlavním bodem programu této celodenní hasičské akce bude již tradičně volba nejkrásnější Tatry. Pokud Váš sbor také vlastní pečlivě opečovávaný kousek techniky značky Tatra, neváhejte ho přihlásit do soutěže. Uzávěrka přihlášek je 31. srpna 2018.
Své favority mezi Tatrami volí jak návštěvníci Zbirožského tatrování (udělující titul MISS Tatra Sympatie), tak odborná komise (udělující tituly MISS Tatra). Minulý rok navštívilo tatrování více než 2000 návštěvníků, kteří zvolili tu nejkrásnější z více než 50 soutěžních vozů.  Rádi bychom v tomto roce zvýšili počet vozů v soutěži a nabídli tak návštěvníkům atraktivnější podívanou. Součástí akce bude také výstava a ukázky RC modelů značky Tatra.
Pro všechny posádky vozů přihlášených do soutěže máme připraveny dárky i pamětní listy a zajištěno bude občerstvení. Tradičním hlavním partnerem volby nejkrásnější Tatry je společnost Tatra Truck, a. s., která do soutěže věnuje atraktivní ceny.
Již posedmé proběhne také Mistrovství republiky ve výměně předního kola na vozidle Tatra 815. Jde už o téměř kultovní soutěž v rámci Tatrování a pro posádky je to velmi prestižní záležitost.
V průběhu dne se v doprovodném programu představí mnoho nejnovější i speciální techniky HZS ČR. Těžké stroje doplní kouzelné vystoupení malých hasičat Soptíků, kteří pro to letošní tatrování připravili zbrusu nový program.
Po celý den hraje hasičská skupina Bonton Band. Vstup na akci, parkování v areálu a prohlídka muzejních expozic požární a civilní ochrany je zdarma.
Leták s programem, přihlášky a propozice k soutěžím jsou přílohou tohoto dopisu a naleznete je též
na stránkách
www.hzscr.cz.


Věřím, že si členové Vašeho sboru nenechají tuto jedinečnou hasičskou akci ujít a budu mít příležitost je přivítat ve Zbirohu. S případnými dotazy k akci a soutěžím mne neváhejte kontaktovat.

S pozdravem,

Vlastimil Studený
vedoucí kanceláře generálního ředitele HZS ČR

a předseda pořádajícího sdružení Naše hasičská minulost

 

ke stažení:

Propozice Tatrování 2018_celek

Propozice Tatrování 2018_Mistrovství ve výměně P

ropozice Tatrování 2018_Soutěž Miss Tatra

Přihláška Tatrování 2018_Miss Tatra